Ne želim da obnovim svoj domen. Možete li, molim vas, prestati da mi šaljete obaveštenja o obnovi?

Ažurirano: 2023/07/10

Ako ne želite da obnovite svoj domen i želite da onemogućite obaveštenja o obnovi, molimo vas da pratite ove korake:

  1. Prijavite se na vaš Dynadot nalog.
  2. Izaberite "Moji Domeni" sa leve strane menija i kliknite "Upravljanje Domenima" u padajućem meniju.
  3. Označite kvadratić pored vašeg imena domena i kliknite na dugme "Action".
  4. Izaberite "Opcije obnove" sa liste "Akcija".
  5. Izaberite "Ne obnavljati" iz padajućeg menija.
  6. Pritisnite dugme "Sačuvaj Postavke" da sačuvate svoje izmene.

Takođe možete izabrati da obrišete svoj domen ako ne želite da čekate da istekne.

Još uvek vam je potrebna pomoć?

Kontaktirajte nas ili pogledajte naše ostale resurse.