Kako da zaključam svoj nalog?
Ažurirano: 2023/11/09
Ako ste otključali svoj nalog iz bilo kog razloga, naš sistem će automatski ponovo zaključati za manje od jednog sata sigurnosti razloga. Međutim, preporučujemo da ponovo zaključate svoj nalog čim više ne budete imali potrebu da bude otključan.
Ako niste sigurni da li je vaš nalog zaključan ili ne, proverite koristeći ove korake:
- Izaberite "Moje Informacije" sa leve strane menija i kliknite na "Sigurnost" u padajućem meniju.
- U okviru "Sigurnosnih Podešavanja", u sekciji "Zaključavanje Naloga", možete proveriti da li je zaključan ili otključan.
- Pritisnite dugme "Zaključaj Nalog Sada" ako je nalog otključan.
Da li vam je ovaj članak bio od pomoći?
Još uvek vam je potrebna pomoć?
Kontaktirajte nas ili pogledajte naše ostale resurse.
