Kako da uključim "Account Lock" funkciju?
Ažurirano: 2025/08/04
The "Zaključavanje naloga" funkcija je podrazumevano uključena za vaš sigurnosti. Ako isključio/la sam ga i želite da ga ponovo uključite, molimo vas da pratite ove korake:
- Prijavite se na vaš Dynadot nalog.
- Izaberite “Security” iz "My Info" padajućeg menija.
- Kliknite na "Lock Account Now" dugme.
Imajte na umu da, ako ostavite svoj nalog otključan, naš sistem će ga automatski ponovo zaključati zbog vaše bezbednosti nakon 1 sata.
Da li vam je ovaj članak bio od pomoći?
Još uvek vam je potrebna pomoć?
Kontaktirajte nas ili pogledajte naše ostale resurse.
