Moj Email plan je povezan sa mojim iPhone-om. Kako da izbrišem e-poštu sa mog web prostora koristeći moj iPhone mail klijent?
Ažurirano: 2023/10/20
Ako želite da vaš email bude obrisan sa vašeg Email plan bez prijavljivanja na vaš Dynadot nalog, možete promeniti svoje postavke na i Phone-u. Molimo vas da pratite ove korake:
- Idite na aplikaciju "Settings" na i Phone-u.
- Kliknite na opciju "Mail".
- Kliknite na opciju "Accounts", a zatim izaberite i kliknite na vaš nalog e-pošte.
- Pomerite se nadole ka dnu i kliknite na "Advanced" dugme.
- U odeljku "MOVE DISCARDED MESSAGES INTO:", možete izabrati gde želite da premestite svoje odbačene poruke. Podrazumevana opcija je "Deleted Mailbox", a takođe možete izabrati "Archive Mailbox".
- U odeljku "DELETED MESSAGES", možete izabrati poruke koje će biti uklonjene u određenom periodu. Podrazumevano je "After one week", ali možete izabrati "Never", "After one day" ili "After one month".
- Izađite iz "Advanced" i vratite se na svoj email nalog. Kliknite na "Done" dugme u gornjem desnom uglu da sačuvate vaše izmene.
Naučite kako da podesite vaš Email Hosting email na vašem i Phone-u
Da li vam je ovaj članak bio od pomoći?
Još uvek vam je potrebna pomoć?
Kontaktirajte nas ili pogledajte naše ostale resurse.
